Actipan, brood voor sportieve én actieve mensen!

Koop de Actipan broodmix bij uw Aeolus molenwinkel!

Uw brood. Uw energie! De slogan van Actipan volkorenbrood dat gericht is op de voedingsbehoeften van actieve mensen.Actipan

Dit speciale brood is een bron van koolhydraten en energie. Verder heeft het een hoog gehalte aan vezels en eiwittten. De speciale selectie van ingrediënten maken dit brood bijzonder lekker:

  • Tarwekiemen leveren een groot aandeel aan meervoudig onverzadigde vetzuren;
  • Granen en kiemgroenten van zeer hoge kwaliteit (mais, gierst, rode klaver, alfalfa en linzen) vormeneen natuurlijke bron van vitaminen en mineralen;
  • Het superfood Amarant levert eiwitten van hoge kwaliteit met essentiële aminozuren;
  • Speciaal geselecteerde granen bevatten waardevolle oliën en geven dit sportieve brood een heerlijke smaak!

Sporten en gezonde voeding

Bij intensief sporten is het van belang om voldoende koolhydraten binnen te krijgen. Deze zijn erg belangrijk in de energielevering van de spieren. Koolhydraten worden omgezet in glucose die vervolgens in de cel verder wordt omgezet in energie of opgeslagen in de vorm van glycogeen. Hoe groter de glycogeenvoorraad in je lichaam, hoe langer je een intensieve inspanning kan volhouden. Met koolhydraten worden uiteraard geen suikerrijke maaltijden of zoete tussendoortjes bedoeld, maar een volkorenproduct zoals Actipan. De broodmix hiervoor is te koop bij Aeolus molenwinkel.

Actipan brood is een gezonde keuze en goed te gebruiken in zoete combinaties. Dit heerlijke brood past perfect bij elke maaltijd, zelfs als tussendoortje!

De smaak is vol en perfect uitgebalanceerd, het Actipan volkorenbrood blijft lang vers en is gemakkelijk te snijden.

Actiepan volkoren broodmix haalt- of bestelt u bij Aeolus!

Een bron van koolhydraten en energieActipan EOC

Een hoog gehalte aan vezels en eiwitten

Een natuurlijke bron van vitaminen en mineralen

Actipan is een merk van backaldrin. In Nederland heeft Royal Steensma de exclusieve merkvoering van distributie van backaldrin producten. Aeolus molenwinkel levert deze producten aan consumenten in kleinverpakkingen.

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven