Broodmix

Een broodmix is een mix van graanproducten die meestal ook verrijkt is met zaden en/of pitten. Op deze wijze zijn vele lekkere soorten broodmix te maken. In de Aeolus molen worden op ambachtelijke wijze dagelijks verse broodmixen gemaakt die in klein verpakkingen van 1000, 2500 of 5000 gram worden verkocht in de molenwinkel. Vele broodmixen binnen het assortiment zijn zelf samengestelde mixen met verse en gezonde ingrediënten uit de molen. Ook worden diverse graanproducten wekelijks vers gemalen. Deze worden ook in een aantal varianten aangeboden zoals volkorenmeel, Half om half en tarwebloem.

De meeste mixen en meelproducten zijn E-nummer vrij. In sommige wordt broodverbeteraar toegepast. Dit heeft als voordeel dat het brood langer vers blijft.

Bij Aeolus worden ook alle Waldkorn premixen vermengd met bloem of volkorenmeel tot een heerlijke broodmix die fantastisch bakt in uw broodbakmachine.

Met de broodmixen van Aeolus tovert u in een handomdraai een heerlijk ambachtelijk brood uit uw oven of broodbakmachine!

Neem een kijkje in onze webshop onder de productgroepen Aeolus of Waldkorn broodmixen!

Aeolus, alles voor de thuisbakker!

broodmix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven