Desempoeder

Beste klanten,
Desempoeder

 

We hebben er een nieuw product bij dat je niet zo makkelijk ergens kan kopen. Het is desempoeder van Puratos (O-tentic durum) wat betekent dat u een top product in huis haalt.
 
Bij dit desempoeder hoeft geen gist te worden toegevoegd.
Het beste brood van de wereld!
Puratos werkt samen met professor Gobetti, die maar liefst 396 verschillende broodsoorten wereldwijd heeft onderzocht. Uit die studie is “het best smakende brood van de wereld” gekomen. En wat blijkt? Deze zoektocht stelt (opnieuw) vast dat traditioneel gebakken brood het beste smaakt. Deze broden hebben een herkenbare, karakteristieke smaak en structuur. Het traditionele bakproces van authentiek brood vergt tijd, geduld voor onder andere de lange gisting. Tijd is tegenwoordig een kostbaar goed. Zie voor meer info deze pagina
Ingrediënten: Gedroogde durum tarwe zuurdesem – gist – ascorbinezuur (E300) – enzymen.
 

2 gedachten over “Desempoeder”

 1. Hoi Kees,
  De eerste ervaringen met desempoeder opgedaan. Afwegen van zo’n klein gewicht is op mijn weegschaal wat lastig, ik kom tot 4 theelepels.
  De smaak, net wat je zei, het maakt het brood smakelijker, een ietwat zurig bijsmaak, maar erg lekker. Tussendoor weer eens gist gebruikt en dan proef je een wat meer chemische smaak in vergelijk met het desem.
  Het brood is wat minder luchtig, maar daardoor beter in dunne plakken te snijden.
  Wat mij betreft een blijvertje.
  Ik hoop 14 mei langs te komen en gelijk de molentocht te fietsen.
  Wellicht tot de 14e.
  Rob Roos
  Lelystad.

Reacties zijn gesloten.

Winkelwagen
Scroll naar boven