Open Monumentendag

Bezoekers voor de molen kunnen hun auto parkeren aan het Emaus (gratis). Het terrein voor de winkel is uitsluitend bedoeld voor kort parkerende winkelklanten.

Nationale molendag

Het terrein voor de winkel is die dag niet beschikbaar voor parkeren. Daar vinden activiteiten plaats. Indien beschikbaar kan er in de straat worden geparkeerd (betaald) of aan het Emaus (gratis parkeren, alleen even oversteken).

Paaseitjes zoeken

Op zoek naar de paaseieren in de molen!  Ben jij ook paashaas a.s. zatedag? Kom 31 maart a.s. met je ouders naar molen Aeolus en doe mee met de eierspeurtocht! Die dag organiseert molen Aeolus een eierspeurtocht in de molen. … Lees Meer

Molen geopend voor bezichtiging

Bezoekers molen kunnen gratis parkeren op bijvoorbeeld Het Emaus. Niet op het terrein voor de winkel, dit terrein is alleen bestemd voor kort parkerende klanten.

Molen open voor bezichtiging

Uitsluitend bezoekers voor de winkel parkeren kort voor de deur. Bezoekers voor de molen parkeren hun auto elders, bijvoorbeeld het Emaus.

Molen open voor publiek

Het parkeerterrein is bestemd voor klanten van de winkel, zij mogen gratis voor de winkel parkeren.  Bezoekers van de molen parkeren elders, bijvoorbeeld aan het Emaus.

Opendag molen

Entree via de winkel, kinderen kunnen in de molen hun kleurplaat of tekening inleveren.

1 2 3