IJzerkoekjes boterkoek

IJzerkoekjes boterkoek IJzerkoekjesboterkoek

Grote kans dat u ook verliefd bent op die heerlijke Vlaardingse IJzerkoekjes, dé lekkernij die inmiddels ook bekend is ver buiten de stadsgrenzen van Vlaardingen!

IJzerkoekjes worden gebakken op de gietijzeren bakplaat van Aeolus. Het vergt wel enige oefening voordat de koekjes er helemaal gaaf uitzien. Eenmaal in de vingers is het een fluitje van een cent.

Maar er is een wat makkelijkere manier om te kunnen genieten van IJzerkoekjes en wel in de vorm van een IJzerkoekjesboterkoek! In ongeveer een half uurtje heeft u de meest lekkere IJzerkoekjes boterkoek op tafel. Zo lekker om je vingers bij af te likken!

Het is in feite een boterkoek met de ingrediënten van de IJzerkoekjesmix. Na het kneden van het deeg kan het meteen de boterkoekvorm in om af te bakken. In tegenstelling tot de IJzerkoekjes die op de bakplaat worden gebakken waarbij de koekjes zo koel mogelijk op de bakplaat moeten om te voorkomen dat ze uitlopen.

Super eenvoudig dus om deze IJzerkoekjesboterkoek te bakken!

Wat heb je nodig?

  • 1 pakje Aeolus IJzerkoekjesmix van 500 gram
  • 200 gram roomboter of margarine
  • een snufje zout
  • boterkoekvorm
  • een (hete lucht) oven

Meng de mix, boter en het zout

Kneed dit tot een deeg en druk het in de boterkoekvorm

Plaats de boterkoekvorm in de voorverwarmde (hete lucht) oven gedurende circa 20 minuten op circa 190 graden Celsius.

Boterkoekvorm Het bakken van de IJzerkoekjestaart in de boterkoekvorm is zeer eenvoudig en u zet binnen no-time een heerlijke IJzerkoekjes boterkoek op tafel. Echt, deze IJzerkoekjestaart is verrukkelijk!

Bij Aeous molenwinkel kunt u de boterkoekvorm kopen voor € 9,95. U schaft hiermee een hoogwaardige kwaliteit boterkoekvorm aan die niet te vergelijken is met de vaak goedkopere kwaliteit vormen die aangeboden wordt bij diverse prijsstunters. Aeolus verkoopt uitsluitend kwaliteit bak producten en bakvormen.

In elk geval is succes gegarandeerd met de boterkoekvorm van Aeolus molenwinkel!

Voor de liefhebbers buiten Vlaardingen is er een IJzerkoekjesboterkoekpakket samengesteld bestaande uit een topkwaliteit boterkoekvorm en 3 pakjes van 500 gram IJzerkoekjesmix van Aeolus. Nu te bestellen in de webshop. In verband met de enorme run op de boterkoekvormen zal verzending van online bestellingen vanaf 15 februari plaatsvinden. Ga naar bestellen >>

Wat vinden onze klanten ervan?

Lees het hier! >>

Winkelwagen
Scroll naar boven