IJzerkoekjesplaat

Geplaatst in: IJzerkoekjes | 0

Gietijzeren plaat om IJzerkoekjes te bakkenMoederdag aanbieding: de IJzerkoekjesplaat van Aeolus Vlaardingen

Aanbieding voor moeder! 

Zoekt u een origineel moederdagcadeau? De Echte IJzerkoekjesplaat is nu in de aanbieding speciaal voor 14 mei moederdag. € 26,75 inclusief RVS stekertje en een pakje Aeolus IJzerkoekjesmix.

De IJzerkoekjesplaat is een bakplaat voor ijzerkoekjes, gemaakt van gietijzer. Dit speciale bakplaatje is een absolute vereiste voor het maken van traditionele Vlaardingse IJzerkoekjes. Het koekje heeft hierdoor het typische ruitje aan beide zijden van het koekje.

De beste plaatjes zijn er weer!

De verkoop de afgelopen periode was overweldigend. Door de Facebook actie en de advertentie in het Groot Vlaardingen, die iedereen automatisch met de molen associeerde, ontstond er een ware run op de IJzerkoekjes bakplaat van Aeolus. De bakplaatjes vonden en vinden dagelijks hun weg naar nieuwe thuisbakkers, we wensen hen veel succes met het bakken van het typische Vlaardingse koekje!

Koop nu een IJzerkoekjesijzer en ontvang er tijdelijk een gratis pakje IJzerkoekjesmix bij voor € 29,95

Stoer gietijzer van uitsluitend Nederlandse makelij

Alleen bij Aeolus molenwinkel in Vlaardingen kunt u nu de verbeterde versie kopen van het Vlaardingse IJzerkoekjes bak ijzer. Het is iets groter en hierdoor praktischer in gebruik. Het stoere gietijzeren plaatje is een puur Nederlands product, Aeolus gaat immers voor de allerbeste kwaliteit. En dat is niet alles, aan de onderzijde treft u ook de naam van de mooiste Vlaardingse molen aan, Aeolus.nl. Dit unieke bakplaatje om de lekkerste IJzerkoekjes te maken mag beslist niet in uw keuken ontbreken!

De IJzerkoekjesplaat is op gas te gebruiken en in de meeste gevallen ook op inductie / een elektische kookplaat. Als u de eerste keer IJzerkoekjes gaat bakken, is het altijd even uitproberen wat de juiste temperatuur is van het gietijzeren bakplaatje. U zult merken dat dit zo is gepiept waarna u heerlijke IJzerkoekjes kunt bakken. Als u op een inductieplaat werkt, dan is het verstandig om het gietijzeren plaatje niet te schuiven, dit om eventuele krassen te voorkomen maar dat spreekt uiteraard voor zich.

Bij de ijzerkoekjesplaat hoort uiteraard ook het roestvaste stekertje waarmee u de ovale koekjes kunt steken. Dit wordt samen met het bakplaatje geleverd.

Dealers van het originele gietijzeren Aeolus bakplaatje met RVS stekertje en complete IJzerkoekjesmix

U kunt voor het bakplaatje met stekertje en de IJzerkoekjesmix ook terecht bij een aantal verkooppunten in de buurt! Bel altijd wel even voor de beschikbare voorraad! Als in Vlaardingen bij Aeolus een actie geldt, betekent dit niet automatisch dat dit ook bij de wederverkopers het geval is, informeert u er dan eerst even telefonisch naar.

Het enige echte originele Aeolus gietijzeren bakplaatje is ook verkrijgbaar bij:

  • Het Kaasplateau, voor de lekkerste Kaas, noten en zuidvruchten. Het Plateau 34, Spijkenisse. Tel. 0181 611 506
  • Molenwinkel De Walvisch Schiedam. Westvest 229, Schiedam. Tel. 010 246 95 06
  • Molen de Hoop, Zuiddijk 94, 3143 AT Maassluis Tel. 010 591 2549 (op bestelling)
  • Molen de Roos Delft, de speciaalzaak van Delft, Wateringsevest 26-A, 2611 AW Delft Tel: 015 212 1589 (op bestelling)
  • Zorgboerderij de Buytenhof, Rijsdijk 98, 3161 EW Rhoon Tel. 06 46132882 (op bestelling)

Aeolus, alles voor de IJzerkoekjes thuisbakker!

Alleen bij Aeolus en haar wederverkopers koopt u de lekkerste kant-en-klaar mix aan om IJzerkoekjes te bakken. U hoeft alleen nog maar boter en een eitje toe te voegen zodat u snel aan de slag kunt. Sommige mensen hebben ook hun eigen recept om mix te maken. Hiervoor verkopen we ook de beste ingrediënten in onze winkel.

Tot ziens in de Aeolus molenwinkel! Kortedijk 16 in Vlaardingen. Telefoon 010 434 61 31. Wilt u de ijzerkoekjesplaat online bestellen? Dat kan, ga naar de webshop >>

 

IJzerkoekjesplaat