Intex zwembad

Geplaatst in: Zout 0

Intex zwembadzout

Intex zwembadzout voor heerlijk zwemwater

Steeds meer mensen kopen een Intex zwembad, niet alleen omdat het lekker is om in eigen tuin te kunnen zwemmen maar ook omdat het betaalbaar is. Tegenwoordig koop je een Intex zwembad voor een paar honderd euro inclusief elektrolysepomp. Zo’n elektrolysepomp zorgt ervoor dat zwembadzout wordt omgezet in chloor. Deze manier geeft heerlijk zwemwater en is beter dan gebruik van chloortabletten. Hiervoor heb je Intex zwembadzout nodig.

Voor het gemak wordt het Intex zwembadzout genoemd omdat iedereen hierop zoekt in Google. In werkelijkheid koopt u de allerbeste kwaliteit zout (beter is er niet verkrijgbaar) van de Akzo of Poolsel. Omdat dit zeer zuiver zout is, gaat uw elektrolysepomp ook langer mee.

Op de pomp van het Intex zwembad zit een metertje waarop te zien is of de hoeveelheid zout in het water hoog, goed of laag is. Zodra het te laag is moet er zout bij. Dat zout heet zwembadzout en wordt op volop aangeboden. Het is alleen belangrijk dat u de beste kwaliteit zout koopt.

Let op: voor vragen over uw Intex bad zelf moet u bij Intex zijn, dit is de leverancier van uw zwembad of de winkel waar u het bad heeft gekocht! Wij verkopen alleen het zout.

Wilt u echt gaan genieten van heerlijk zwemwater? Koop dan uw zout Aeolus!

Klik hier om vanaf 4 x 25 kg zwembadzout te bestellen >>

Of komt gezellig langs de Aeolus molen in Vlaardingen vanaf 1 zak van 25 kg (uiteraard ook meer, maar bel dan even vooraf of er genoeg voorraad is). Klanten parkeren gratis voor de deur. De winkel is naast de molen.