Retourneren / Herroepingsrecht:

Alle producten die wij verzenden worden altijd grondig gecontroleerd voordat ze daadwerkelijk worden afgegeven aan de koerier die uw pakket gaat uitleveren. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel, maar dat geldt ook zeker voor het geval dat u uw product retour wenst te sturen of niet tevreden bent.
Bestelde producten kunnen binnen 6 dagen na ontvangst bij ons aangemeld worden voor retour.

De retour producten dienen in de originele verpakking aan ons te worden teruggestuurd. Het product mag niet beschadigd zijn en dient in oorspronkelijke staat te verkeren.

Wilt u een product retourneren stuurt u dan een e-mail naar info@aeolus.nl

U ontvangt van ons een bevestiging waarna u binnen 14 dagen het product aan ons retour kunt sturen. De aanschafwaarde inclusief de toen betaalde verzendkosten zullen binnen 14 dagen na ontvangst van uw email aan u worden terugbetaald tenzij een verpakking geopend is geweest of incompleet is.

De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. U dient een retour pakket ook zelf naar een post locatie te brengen.

Natuurlijk horen we graag waarom u het product retour wenst te sturen, dan wel gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht, maar u bent niet verplicht tot het opgeven van een reden hiervoor.
In geval u 1 product retour wilt sturen van een bepaalde hoeveelheid producten die u had bestelt, dan vindt restitutie plaats van dat product zonder de verzendkosten. Ook zijn hierbij de retour verzendkosten voor rekening van de klant.

Winkelwagen
Scroll naar boven