Verbouwing

Geplaatst in: Overig | 0

We gaan verbouwen!

Vanaf week 27 tot en met 34 zal de molenwinkel worden verbouwd en voorzien van een nieuw interieur. Tot vrijdag 1 juli verkopen we vanuit de molenwinkel maar worden al wel producten verplaatst naar de tijdelijke locatie. Als u iets zoekt wat niet meer in de molenwinkel staat, vraagt u het dan even en helpen we u. Vanaf zaterdag 2 juli wordt gewerkt vanuit de tijdelijke locatie Kortedijk 16a, naast de molenwinkel. We zijn en blijven dus gewoon open tijdens de verbouwing (normale openingstijden dinsdag tot en met zaterdag 09.00 tot 17.30 uur)

Uiteraard zal de gezellige sfeer die bij de molenwinkel hoort behouden blijven! We hebben daarna meer ruimte voor het steeds groter wordende assortiment en zijn we klaar voor de toekomst.

De werkzaamheden zijn bewust in de zomervakantie gepland omdat dit een rustigere periode is.

We blijven open tijdens de verbouwing!

Gedurende de werkzaamheden zal de verkoop plaatsvinden vanuit het naastgelegen pand (voorheen Drukkerij Ouwendijk) aan Kortedijk 16a. De kleinverpakkingen van meel/molenproducten zullen geplaatst worden in het tijdelijke pandje. Het dierenvoer plaatsen we tijdelijk in de molen op de begane grond.

Hierdoor kunt u in de zomerperiode toch uw Aeolus producten blijven kopen! Verbouwen geeft altijd wel enige overlast, we hopen op uw begrip in de komende zomerperiode. We bieden onze verontschuldiging aan voor het eventuele ongemak.

Emaus parkerenParkeren

Normaliter kunt u parkeren op ons terrein voor de winkel. Vanwege de veiligheid (bouwmaterialen enzovoort op het terrein) zal het vanaf 22 juni tot en met het einde van de verbouwing niet mogelijk zijn om de auto op ons terrein te parkeren. U kunt uw auto bijvoorbeeld gratis parkeren aan Het Emaus. U hoeft dan alleen nog maar over te steken en u bent bij de molen.

Webshop

De webshop draait uiteraard ook gewoon door. U kunt dus ook uw producten online bestellen, ook als u in de toekomst even geen zin of tijd heeft om op pad te gaan. Mocht een product (nog) niet in de shop staan, mailt u dan even waarna we het erbij zetten.