Resultaat 151–225 van de 234 resultaten wordt getoond

Meel en bloem
Meel en bloem
Meel en bloem
Zelfrijzend bakmeel 1000 gram

Voor het maken van koekjes, cake enzovoort. Ingrediënten: fijne tarwebloem en rijsmiddelen. Bepaal zelf hoeveel suiker u in uw koekjes wilt doen en welk(e) aroma of (zuid)vruchten u in de … Lees meer >

3.10
Meel en bloem
Meel en bloem
Meel en bloem
Meel en bloem
Meel en bloem
Meel en bloem
Dr. Moerman broodmix 1000 gram
Dr. Moerman broodmix 1000 gram

Een erg lekkere en gezonde broodmix naar het recept van Dr. Moerman uit Vlaardingen. Alleen verkrijgbaar bij Aeolus Vlaardingen.

3.90
Speltbloem 2500 gram
Speltbloem 1000 gram
Muesli
Muesli (Aeolus mix) 1000 gram

Ingrediënten: geplette TARWE, HAVER, GERST, Rozijnen, stukjes appel en abrikoos (bevat E220 als conserveermiddel = SULFIET), ROGGEvlokken, boekweitvlokken, Verpakt in een omgeving waar ook met gluten, noten, pinda’s en zaden, … Lees meer >

4.95
Lijnzaad heel 500 gram
Lijnzaad gebroken/geplet 250 gram
Havervlokken 1000 gram (voor havermout)
Aardbeiencakemix met roomsmaak 400 gram
boterkoek
Amandel boterkoekmix 500 gram

Benodigdheden: 250 gr boter, 1 ei, snufje zout, ronde bakvorm 22 cm Werkwijze: doe de mix, boter en zout in de beslagkom. Snij de boter met 2 messen klein en … Lees meer >

3.50
Brownie
American browniemix 600 gram

Ingr:  suiker, TARWEbloem, plantaardige olie, CACAOpoeder, gemod.zetmeel, gedroogde glucosestroop, zetmeel, zout, rijsmiddel, aroma Recept: voor bakplaat 10 x15 cm, benodigdheden 600 gr mix, 65 gr boter (smeuïg), 2 grote eieren, … Lees meer >

4.10
Appeltaartmix 450 gram
Appeltaartmix 450 gram

Benodigdheden: 450 gram mix, 200 gram boter, 1 ei, snufje zout. Voor de vulling: 1 kg appels, 50 gr rozijnen, 1 eetlepel citroenrasp, 3 theelepels kaneel, 1 eetlepel bloem. Werkwijze: … Lees meer >

2.95
Bitterkoekjescakemix 400 gram
Banketmixen
boterkoek
Boterkoekmix 400 gram

Benodigdheden: 250 gr boter, snufje zout, ronde bakvorm 22 cm, ei voor het eiwit bovenop de boterkoek Werkwijze: doe de mix, boter en zout in de beslagkom. Snij de boter … Lees meer >

2.80
boterkoek
Kokos boterkoekmix 400 gram

Benodigdheden: 250 gr boter, snufje zout, ronde bakvorm 22 cm, ei voor het eiwit bovenop de boterkoek Werkwijze: doe de mix, boter en zout in de beslagkom. Snij de boter … Lees meer >

3.70
Karamelcakemix 400 gram
Karamelcakemix 400 gram

Benodigdheden: 400 gram caramel cakemix, 200 gram boter of margarine, 4 eieren Werkwijze: boter of margarine met een vlindergarde soepel draaien (niet luchtig). De rest van de grondstoffen toevoegen en … Lees meer >

3.80
citroencake
Cupcake / Muffinmix 500 gram
Cupcake / Muffinmix 500 gram

Benodigdheden muffins: 500 gram cupcake/muffinmix, 180 ml plantaardige olie, 3 eieren, 90 ml water. Benodigdheden cupcakes: 500 gram cupcake/muffinmix, 180 gram roomboter, 3 eieren, 90 ml water Werkwijze: Meng de … Lees meer >

3.70
Eierkoekenmix 500 gram, let op: ammoniumpoeder nodig
Eierkoekenmix 500 gram, let op: ammoniumpoeder nodig

Benodigdheden: 500 gram eierkoekenmix, 215 ml water, 4 gram ammoniumpoeder Werkwijze: de ammoniumpoeder mengen met de eierkoekenmix, water doormengen, alles in de 1e versnelling ca. 5 minuten doormengen. Baktijd: 6 … Lees meer >

3.50
Jan Hagel
Jan Hagel mix 500 gram

Benodigdheden: 500 gram Aeolus Janhagelmix, 250 gram boter, snufje zout, amandelschaafsel, greinsuiker, eigeel. Werkwijze: Kneed de mix samen met de boter tot een soepel deeg, strijk dit met een vochtige … Lees meer >

2.95
Kokosmakronenmix
Kokosmakronen mix 500 gram

Benodigdheden: 500 gr kokosmix, 125 gr kokend water Werkwijze: mix en water 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder laten draaien. Hierna het geheel 15 minuten laten staan … Lees meer >

4.80
Kruidcakemix 500 gram
Kruidcakemix 500 gram

Benodigdheden: 500 gram kruidcakemix, 230 ml water. Werkwijze: Kruidcakemix en water mengen met de vlinder tot een glad beslag (niet luchtig draaien). Het geheel circa 30 minuten laten staan, daarna … Lees meer >

3.90
Moscovisch gebak 500 gram
Moscovisch gebak 500 gram

Benodigdheden: 500 gram mix, 6 eieren, 50 ml water, 25 gr citroenrasp, ronde taartvorm van 28 cm Werkwijze: De ingrediënten in de mixer doen en met de garde in de … Lees meer >

3.60
stroopwafelcake
Stroopwafelcakemix 400 gram

Benodigdheden: 400 gram stroopwafelcakemix, 170 gr boter, 4 eieren. Werkwijze: alle grondstoffen op bakkerij-temperatuur, boter, ei en stroopwafelmix 5 minuten mengen met de vlinder tot een glad en iets luchtig … Lees meer >

3.60
tulband
Tulbandmix 500 gram

Nog benodigd: rozijnen en/of cassata (vruchtjes).   Benodigdheden: 500 gram tulbandmix, 275 gram boter, 4 eieren, 25 gr citroenrasp, 150 gr rozijnen, 100 gr vruchtjes, tulbandvorm. Werkwijze: boter soepel draaien, … Lees meer >

3.70
Banketmixen
Vanillecakemix 500 gram

Benodigdheden: 500 gram vanille cakemix, 220 gram boter of margarine, 4 eieren Werkwijze: boter of margarine met een vlindergarde soepel draaien (niet luchtig). De rest van de grondstoffen toevoegen en … Lees meer >

3.70
Koolhydraatarmer broodmix
Artipan Koolhydraatarmer broodmix 1000 gram

Wilt u een overheerlijk brood bakken met minder koolhydraten? Dan is dit de perfect keus. De mix is bakklaar, er moet nog water, een klein scheutje zonnebloemolie of beetje boter … Lees meer >

5.10
Koolhydraatarmer broodmix
Artipan Koolhydraatarmer broodmix 2500 gram

Wilt u een overheerlijk brood bakken met minder koolhydraten? Dan is dit de perfect keus. De mix is bakklaar, er moet nog water, een klein scheutje zonnebloemolie of beetje boter … Lees meer >

11.50
broodmixen
Waldkorn Classic
Waldkorn classic 1000 gram

Dit smaakvolle en luchtige meergranenbrood is dé klassieker. Brood boordevol smaak dankzij een rijke mix van granen en zaden; tarwe, rogge, gerst, haver, mout, lijnzaad, soja en zonnebloem. Geniet dagelijks … Lees meer >

3.70
Waldkorn classic met gist 1000 gram
Waldkorn classic met gist 1000 gram

BEVAT AL ZOUT EN GIST, klaar om te bakken. Alleen nog water toevoegen en scheutje plantaardige olie of klontje boter.   Dit smaakvolle en luchtige meergranenbrood is dé klassieker. Brood … Lees meer >

3.80
Waldkorn classic met gist 2500 gram
Waldkorn classic met gist 2500 gram

BEVAT AL ZOUT EN GIST, klaar om te bakken. Alleen nog water toevoegen en scheutje plantaardige olie of klontje boter.   Dit smaakvolle en luchtige meergranenbrood is dé klassieker. Brood … Lees meer >

9.10
Waldkorn Classic
Waldkorn classic 2500 gram

Dit smaakvolle en luchtige meergranenbrood is dé klassieker. Brood boordevol smaak dankzij een rijke mix van granen en zaden; tarwe, rogge, gerst, haver, mout, lijnzaad, soja en zonnebloem. Geniet dagelijks … Lees meer >

8.95
Waldkorn Classic
Waldkorn classic 5000 gram

Dit smaakvolle en luchtige meergranenbrood is dé klassieker. Brood boordevol smaak dankzij een rijke mix van granen en zaden; tarwe, rogge, gerst, haver, mout, lijnzaad, soja en zonnebloem. Geniet dagelijks … Lees meer >

16.50
Waldkorn Classic
Waldkorn classic zak van 25 kilogram

Dit smaakvolle en luchtige meergranenbrood is dé klassieker. Brood boordevol smaak dankzij een rijke mix van granen en zaden; tarwe, rogge, gerst, haver, mout, lijnzaad, soja en zonnebloem. Geniet dagelijks … Lees meer >

82.00
Waldkorn desem
Waldkorn Heritage original 1000 gram

Dit is de vervanger van Waldkorn Desem. Er zijn ook 2 soorten: original en vezelrijk. Ingr: TARWEbloem, ROGGEbloem, SPELTbloem, HAVERvlokken, zonnebloempitten, TARWEgluten, LIJNZAAD, TARWE voordeeg, HAVERvolkorenmeel,GERST, GERSTemoutextract, zeezout, gist, ROGGEmoutbloem, geïnactiveerd ROGGEdesem, plantaardige … Lees meer >

4.20
Waldkorn desem
Waldkorn Heritage original 2500 gram

Dit is de vervanger van Waldkorn Desem. Er zijn ook 2 soorten: original en vezelrijk. Ingr: TARWEbloem, ROGGEbloem, SPELTbloem, HAVERvlokken, zonnebloempitten, TARWEgluten, LIJNZAAD, TARWE voordeeg, HAVERvolkorenmeel,GERST, GERSTemoutextract, zeezout, gist, ROGGEmoutbloem, geïnactiveerd ROGGEdesem, plantaardige … Lees meer >

9.80
Waldkorn desem
Waldkorn Heritage vezelrijk 1000 gram

Dit is de vervanger van Waldkorn Desem. Er zijn ook 2 soorten: original en vezelrijk.   Ingr: TARWEvolkorenmeel, ROGGEbloem, SPELTbloem, HAVERvlokken, zonnebloempitten, TARWEgluten, LIJNZAAD, TARWE voordeeg, HAVERvolkorenmeel,GERST, GERSTemoutextract, zeezout, gist, ROGGEmoutbloem, geïnactiveerd ROGGEdesem, … Lees meer >

4.30
Waldkorn desem
Waldkorn Heritage vezelrijk 2500 gram

Dit is de vervanger van Waldkorn Desem. Er zijn ook 2 soorten: original en vezelrijk.   Ingr: TARWEvolkorenmeel, ROGGEbloem, SPELTbloem, HAVERvlokken, zonnebloempitten, TARWEgluten, LIJNZAAD, TARWE voordeeg, HAVERvolkorenmeel,GERST, GERSTemoutextract, zeezout, gist, ROGGEmoutbloem, geïnactiveerd ROGGEdesem, … Lees meer >

9.95
Waldkorn donker volkoren
Waldkorn donker 1000 gram

De smakelijke, diepdonkere kleur is extra verleidelijk. Waldkorn® Donker Volkoren bevat het volle koren en is daardoor rijk aan essentiële voedingsvezels. Ook deze Waldkorn®-variant is heerlijk luchtig en ligt daardoor niet … Lees meer >

4.30
Waldkorn donker volkoren
Waldkorn donker 2500 gram

De smakelijke, diepdonkere kleur is extra verleidelijk. Waldkorn® Donker Volkoren bevat het volle koren en is daardoor rijk aan essentiële voedingsvezels. Ook deze Waldkorn®-variant is heerlijk luchtig en ligt daardoor niet … Lees meer >

9.95
Waldkorn donker volkoren
Waldkorn donker 5000 gram

De smakelijke, diepdonkere kleur is extra verleidelijk. Waldkorn® Donker Volkoren bevat het volle koren en is daardoor rijk aan essentiële voedingsvezels. Ook deze Waldkorn®-variant is heerlijk luchtig en ligt daardoor niet … Lees meer >

18.20
Waldkorn Maiskorn
Waldkorn maiskorn 1000 gram

Ingr.: TARWEbloem, maispellets 15%, voorverstijfseld maismeel 6%, TARWEgluten, SOJAstukjes, Plantaardige olie, raapzaad, gedroogd TARWEvoordeeg, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur E472e, mono- en diglyceriden van … Lees meer >

4.30
Waldkorn Maiskorn
Waldkorn maiskorn 2500 gram

Ingr.: TARWEbloem, maispellets 15%, voorverstijfseld maismeel 6%, TARWEgluten, SOJAstukjes, Plantaardige olie, raapzaad, gedroogd TARWEvoordeeg, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur E472e, mono- en diglyceriden van … Lees meer >

9.95
Ammoniumpoeder (voor eierkoeken) 20 gram
Puratos O-tentic Durum
Desempoeder Puratos O-tentic Durum 100 gram

Voor een heerlijk rustiek brood Gebruik: 4% op het meelgewicht (20 gram op 500 gram meel of bloem) Broodbakmachine: normale programma 3 á 3,5 uur. Handmatige bereiding: rijstijden gelijk aan … Lees meer >

2.20
desempoeder
Desempoeder Puratos O-tentic Durum 1000 gram

Voor een heerlijk rustiek brood Gebruik: 4% op het meelgewicht (20 gram op 500 gram meel of bloem) Broodbakmachine: normale programma 3 á 3,5 uur. Handmatige bereiding: rijstijden gelijk aan … Lees meer >

18.95
Gist (droog) 100 gram
Gist (droog) 100 gram

Gebruik 6 gram droge gist op 500 gram meel of bloem

1.75
Bruggeman droge gist
Gist (droog) Bruggeman 500 gram

Gebruik 6 gram droge gist op 500 gram meel of bloem.

7.50
Mauripan droge gist
Gist (droog) Mauripan 500 gram

Gebruik 6 gram droge gist op 500 gram meel of bloem.

7.50
Krentenbroodpoeder 250 gram
Krentenbroodpoeder 500 gram
koekjesmix
Boterbiesjesmix 450 gram

Benodigdheden: 450 gram boterbiesjesmix, 200 gram boter, 10 gram citroenrasp en een snufje zout. Werkwijze: De mix vermengen met 200 gram boter, 10 gram citroenrasp en een snufje zout. Rol … Lees meer >

2.95
koekjesmix
Zandkoekjesmix 500 gram

Benodigdheden: 500 gr. Zandkoekjesmix, 225 gr boter, snufje zout. Werkwijze: Doe de mix en boter in de beslagkom, snij de boter klein met twee messen en kneed het tot een … Lees meer >

2.95
Meel en bloem
Meel en bloem
Sorghum meel 1000 gram

Sorghum meel wordt gebruikt om Eritrese pannenkoeken te maken (Injera’s) of kan als basis dienen voor brood zonder gluten (*). Er zijn dan nog wel een aantal ondersteunende producten nodig … Lees meer >

2.10
Meel en bloem
Meel en bloem
Sorghum meel 25 kg

Sorghum meel wordt gebruikt om Eritrese pannenkoeken te maken (Injera’s) of kan als basis dienen voor brood zonder gluten (*). Er zijn dan nog wel een aantal ondersteunende producten nodig … Lees meer >

36.50
Meel en bloem
Meel en bloem
Sorghum meel 5000 gram

Sorghum meel wordt gebruikt om Eritrese pannenkoeken te maken (Injera’s) of kan als basis dienen voor brood zonder gluten (*). Er zijn dan nog wel een aantal ondersteunende producten nodig … Lees meer >

8.30
Puur Speltmeel 1000 gram
Puur Speltmeel 2500 gram
Puur Speltmeel 5000 gram
Meel en bloem
Meel en bloem
Meel en bloem