Zoutblokken 4 kg

Blokzout van 4 kg bestellen voor uw waterontharder

Een waterontharder maakt water zacht. U heeft geen kalkaanslag meer op kranen en in de badkamer en apparatuur gaat waarschijnlijk ook langer mee. Verder gebruiken huishoudens met een wateronthardingsinstallatie minder zeep. Waterontharders werken vaak zonder stroom en is alleen onthardingszout nodig.

Heeft u een waterontharder waar zoutblokken van 4 kilo als onthardingszout in gaan? Dan kunt u nu ook terecht bij de molen in Vlaardingen. Aeolus molenwinkel verkoopt 4 kg zout blokken van zuiver zout. Deze zout blokken zijn van Nederlandse Zouthandel en verpakt in een handige en stevige plastic draagtas.

De blokken van 27 x 9 x 9 cm passen normaliter in elke waterontharder waar 4 kg blokken in gaan. Het is altijd verstandig om de afmetingen van het blok even te vergelijken met die van u. Verder vraagt u zich wellicht af of het wel zo verstandig is om andere zoutblokken te gebruiken dan die van de leverancier die uw wateronthardingsinstallatie heeft geplaatst.

De werking van de  blokken zout is precies hetzelfde. Sommige leveranciers van water ontharders hebben op hun site vermeld dat het voor de garantie op de waterontharder niet uitmaakt of u hun blokken zout gebruikt of die van een ander merk. Het is wel verstandig dat u zelf even checkt of uw leverancier er ook zo over denkt voordat u een ander merk gaat gebruiken, zodat u weet of u garantie op uw apparaat houdt bij gebruik van andere zoutblokken.

De prijs voor een zakzoutblokken (2 x 4 kg = totaal 8 kg) bij Aeolus bedraagt € 11,00 inclusief 21% BTW.  U kunt het afhalen bij de molen, maar bel wel even van te voren 010 4346131 of ze voorradig zijn.

Wilt u meer bestellen tegen lagere prijzen? Ga dan naar https://www.zoutblokken.nl .

Wij hebben naast dit blokzout ook 25 kg Regenit en steenzout voor schone bestrating.  Beide verpakt in stevige plastic zakken.

Het voordeel van het kopen van onthardingszout bij de molen in Vlaardingen is dat u geen grote bestelling hoeft te doen en alleen koopt wat u op dat moment nodig heeft. Handig toch?

Aeolus molenwinkel

Kortedijk 16 Vlaardingen, naast de molen.

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven