Zwembadzout

Geplaatst in: Zwembadzout-Akzo 0

Zwembadzout kopen?

Je gelooft het niet, maar bij Aeolus Vlaardingen kunt u ook terecht vanaf 1 zak zwembadzout om af te halen! Velen kwamen al langs, lekker makkelijk en natuurlijk gratis parkeren voor de deur!

Vanaf 4 zakken wordt het gratis bij u thuis gebracht via Nederlandse Zouthandel, meestal binnen 3 werkdagen.

Als het zout direct in de winkel bij de molen wordt opgehaald dan geldt, ongeacht de hoeveelheid zakken, een prijs van € 16,85 inclusief BTW per zak.

zwembadzoutWe leveren aan huis binnen 3 werkdagen, meestal nog eerder. Voor een enkele zak rijdt u even langs de molen in Vlaardingen.

Heerlijk zo’n zwembad thuis. Steeds vaker hebben mensen een vast of losstaand zwembad aan huis. Lekker in de tuin, zo’n losstaand bad dat de hele zomer kan staan. Tegenwoordig zijn ze spotgoedkoop en met elektrolysepomp. Het zout is geschikt voor vaste en losstaande zwembaden van bijvoorbeeld het merk Intex.

Een elektrolysepomp zet zout om in chloor waardoor het water schoon en helder blijft. Maar u moet wel regelmatig zout bijvullen.

Heeft u een zwembad met een elektrolysepomp? Dan heeft u dus elektrolysezout nodig om chloor aan te maken met behulp van het elektrolysesysteem. Er zijn vele soorten zout op de markt. Zout is toch zout zou u denken? Deels waar, maar u moet oppassen dat u geen zout neemt waar jodium in zit. Voor zwembaden wordt daarom vooral zeezout of voedingszout gebruikt. Het moet ook zeer zuiver zout zijn met een hoog Natriumchloride gehalte.

Al het zout dat wij verkopen voldoet aan die hoge eisen. Een garantie voor heerlijk zwemwater. Maar het is ook beter voor uw pomp om zuiver zout te gebruiken en niet een of ander goedkoop zout waar veel vervuiling in zou kunnen zitten. Dat soort goedkoop zout wilt u gewoon niet in uw zwembad.

Bij Aeolus kunt u voor het beste zwembadzout terecht vanaf 1 baal van 25 kilogram. Dit zeer zuivere zwembadzout ( > 99,9% NaCl ) garandeert heerlijk zwemwater en het voordeel van het elektrolysesysteem is dat het minder huidirritatie en jeuk geeft als puur chloor.

Komt u voor één zak, kom dan langs de gezelligste winkel van Vlaardingen, naast de molen! Bel wel even vooraf naar de beschikbare voorraad op 010 434 61 31. Als u meerdere zakken op wilt halen, dan geldt de prijs voor een enkele zak (€ 16,85 inclusief BTW). Dat komt omdat wij de voorraad hier moeten houden en zelf het zout bij het depot moeten ophalen. Voordeel is dat u het zout wel meteen kunt meenemen en thuis uw bad kan vullen.

Plan uw route

(*) behalve de eilanden, daarvoor geldt een toeslag.